SmartQuant Discussion

Automated Quantitative Strategy Development, SmartQuant Product Discussion and Technical Support Forums
It is currently Sun Sep 15, 2019 1:18 pm

All times are UTC + 3 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue May 22, 2012 11:20 pm 
Offline

Joined: Thu Jul 22, 2010 3:03 am
Posts: 16
Location: Montreal
It is sorting based on text and not value, in the Trades, Quotes, Bars column.

If should sort based on value


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue May 22, 2012 11:50 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 05, 2003 3:43 pm
Posts: 6816
Scuse me?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 23, 2012 1:23 am 
Offline

Joined: Thu Jul 22, 2010 3:03 am
Posts: 16
Location: Montreal
When you click on the column header to sort by Number of Trade as an example.

The list is sorted like this:

1,10,100,1000,2,200,2000, etc. this is sorted by Text value of the content of the Field.

If you sorted it by value it would be.

1,2,10,100,200,1000,2000 etc.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 23, 2012 9:37 am 
Offline

Joined: Tue Aug 05, 2003 3:43 pm
Posts: 6816
ok, got it, thanks!

Regards,
Anton


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 3 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group