SmartQuant Discussion

Automated Quantitative Strategy Development, SmartQuant Product Discussion and Technical Support Forums
It is currently Thu Sep 19, 2019 7:20 am

All times are UTC + 3 hours




Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
PostPosted: Thu Aug 30, 2012 4:38 pm 
Offline

Joined: Tue Jan 03, 2012 1:07 pm
Posts: 7
I am testing Dell/CSC pairtrading ..i get data alright but there is no trade execution in IB ..

Please help


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Aug 30, 2012 5:04 pm 
Offline

Joined: Wed Oct 08, 2003 1:06 pm
Posts: 833
Do you see that trades are made by IB if you send orders manually for DELL and CSC from the QuoteMonitor?

Do you see any errors in the Provider Errors window?

Regards,
Sergey.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Oct 31, 2012 11:20 am 
Offline

Joined: Tue Jan 03, 2012 1:07 pm
Posts: 7
I see trade execution i when i manually open short/long positions.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Oct 13, 2014 9:41 pm 
Offline

Joined: Wed Apr 27, 2005 4:41 pm
Posts: 609
Location: Helsinki, Finland
Hi,

how can I access the indicator data of another instrument?

For example with instrument1 I create a SMA indicator. Then when I get data for instrument2, how can I access the data of the SMA with instrument1?

Thx,
Eelofi


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Oct 13, 2014 10:56 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 05, 2003 3:43 pm
Posts: 6816
Via Global table?

Regards,
Anton


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 3 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group